skinceuticals.jpg

BOTOX 

Botox eller botulinum toksin er et stoff som hemmer muskelaktiviteten i bestemte muskler. De vanligste musklene som behandles er pannen, mellom bryn og rundt øynene. Behandlingen varer i ca. 3-5 mnd.

Lær mer om denne behandlingen

FILLER

Filler er en behandling med Hyaluronsyre (gelé) som brukes for gjennoppretting av volumtap i f.eks. kinn og lepper. Filler kan brukes for å strukturere ansiktet, samt jevne ut linjer og rynker. Jeg benytter meg av Restylane som er et trygt og anerkjent fillermerke. Resylane er en av få merker som er 99% kompatibel med den hyaluronsyren vi har naturlig i kroppen.

restylane.jpg

HYDRAFACIAL

Hydrafacial er en dyprens med vakuum funksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en støvsuger som suger ut urenheter i huden. Maskinen fjerner døde hudceller, talg og hudormer. Den gir i tillegg masse fukt og antioksidanter. Huden føles både ren og myk etter behandling.

 

Du får med andre ord; den ultimate gløden!    

Hydrafacial er en medisinsk behandling som både renser, eksfolierer, trekker ut, detoxerer og fukter huden på en og samme tid. Behandlingen kan utføres som en klassisk dyprens, eller tilpasses som en anti-age, fukt og pigmentbehandling. 

Lær mer om behandlingen her.

DERMAPEN

Dermapen er en avansert form for microneedling. Behandlingen går ut på å lage bittesmå hull i huden.

Denne skaden i huden fører til reparasjon og ny cellevekst.

Man kan se resultater allerede etter første behandling!

Dermapen har mange fordeler:

- Forbedre arr

- Redusere rynker og linjer

-Bedre hudtekstur 

-Redusere pigmenteringer

- Reparere solskader

- Redusere akne/kviser/hudormer

- Øker fuktnivået i huden 

Behandlingen kan kombieneres med Hydrafacial. 

dermapen.jpg
 
 
 
ansikts

Fotona Laser

Fotona 4D er en laserbehandling som kombinerer to bølgelengder som fungerer i symfoni med hverandre. Maskinen behandler 4 forskjellige dimensjoner av huden. Den jobber både fra innsiden og ut ved at den overføre ufarlige langbølgede laserlys i huden. Disse lysene fører til stimulering av kollagen og elastin. Huden stammes opp og du får et ikke-kirurgisk ansiktsløft. 

 

Laser er et godt alternativ for deg som ønsker naturlige og langvarige resultater der du kan unngå injeksjoner og kirurgi.  

Laser har gode resultater på solskadet hud, rynker og linjer, volumtap, pigmentskader, arrforbedring og akne.

 

Fotona laser kan brukes i hele ansiktet, rundt munn og øyne, hals og bryst.